Je kijkt naar

Informatie

Marcel Dekker Smoelt Fotografie

Ik ben Marcel Dekker. Ik fotografeer onder de naam Smoelt zoals je wellicht hebt gezien. Als ik foto's van jou, je bedrijf of je gezin maak doe ik dat altijd op een creatieve manier, net even anders. Ik neem daarbij de tijd. De tijd om jou of datgene dat ik ga fotograferen te leren kennen. Door mijn uitgebreide ervaring kan ik onder (bijna) alle omstandigheden foto's maken. Deze ervaring, gecombineerd met mijn technische kennis en ervaring in en met diverse organisaties zorgt ervoor dat jij bijzondere foto's krijgt.

Portretfotografie

Wil je graag een mooie profielfoto die bij je past? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem ruim de tijd bij het maken van foto's. De foto's kunnen zowel gemaakt worden bij mij in de studio als op lokatie. Voor een standaardsessie waarbij je 3 verschillende foto's krijgt reken ik 125 euro.

 

Bedrijfsfotografie

Zakelijk tarief is 90 euro per uur (exclusief BTW en reiskosten). Ik reken minimaal 4 uren. Een eerste kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Ik maak altijd een offerte op maat.

Mijn specialiteit is locatie-fotografie. Ik en mijn spullen zijn uitermate mobiel. k kom gewoon bij je langs: thuis, kantoor of ander bedrijf; maakt niets uit. Terwijl ik foto's maak, kunnen jij en je collega's gewoon doorwerken.

Bruidsfotografie

Wil je eens andere bruidsfoto's? Denk dan eens aan mij. Ik heb oog voor detail, maar ook voor het grote geheel. Mij ontgaat bijna niets; dat zie je terug in mijn foto's. Ook draai ik mijn hand er niet voor om om (technisch) gewaagde foto's te maken. Of het nu mooi weer is of slecht weer, het maakt mij niets uit. Ik laat jullie stralen.

Ook unieke bruidsfoto's? Al voor 1000 euro kom ik 6 uur lang fotograferen. Willen jullie meer, geen probleem. Ieder uur extra kost 100 euro. Je krijgt daarbij minimaal 200 foto's in de allerhoogste resolutie. Geschikt dus om af te drukken. Als jullie willen kan ik ook een album voor je maken. De kosten daarvan hangen af van wat jullie willen.

Werkwijze

Om creativiteit toe te staan en om onduidelijkheden vooraf of achteraf te voorkomen leg ik hieronder uit hoe mijn werkwijze is.

 • Ik zal vragen hoe je bij mij terecht gekomen (als ik je of jullie nog niet ken).
 • Ik zal je wijzen op mijn website (www.smoelt.nl), Facebook-pagina (www.facebook.com/smoeltfotografie) en Instagram-account (www.instagram.com/smoelt).
 • Ik stel het zeer op prijs als je daar een kijkje neemt. Op die manier kun je je een beeld vormen van de foto’s die ik maak.
 • Ik zal vragen wat je aanspreekt in mijn foto’s.
 • Ik zal ook uitleggen dat ik hecht aan mijn eigen creativiteit.
 • Als je iets bijzonders of speciaals wilt, geef dit dan van te voren goed aan. Dan kan ik zien of het in mijn concept past.
 • Ik zal je vragen waar je je foto’s voor gaat gebruiken. Dit kan effect hebben op de manier waarop ik de foto’s neem en bewerk.
 • Als je het helemaal aan mijn creativiteit overlaat, heel fijn, maar dan pak ik die vrijheid helemaal.
 • Besef je dan dat ik foto’s oplever naar eigen inzicht en daar achteraf geen aanpassingen aan doe.
 • Als ik denk dat er geen goede match is zal ik dat vooraf zeggen.
 • Mijn energie zit in het maken en nabewerken van foto’s. Ik geef er dan ook de voorkeur aan dat je zelf je foto’s nabestelt. Je krijgt van mij dan ook de foto’s in hoge resolutie.
 • Je betaalt bij mij achteraf.
 • Ik lever foto’s op via een download-link van WeTransfer (www.wetransfer.com).
 • Ik zal je vragen of je het goed vindt als ik de foto's gebruik op social media en/of mijn website. Wil je dat niet? Geen probleem.
 • De foto's die je van mij krijgt zijn voor eigen gebruik. Je mag er geen veranderingen in aanbrengen. Volgens het auteursrecht blijf ik te allen tijde eigenaar van de foto's.

Fotografie gaat over verschijningen, maar niets is wat het schijnt te zijn.