Je kijkt naar

Reviews

Reviews

Als fotograaf maak ik graag contact. Dat levert betere foto's op. Ik ben ook kritisch naar mezelf; ik probeer continu te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Hieronder zie je hoe opdrachtgevers dat ervaren.

 

Marcel beweegt zich gemakkelijk en opvallend door de ruimte waardoor er een echte en ongedwongen sfeer ontstaat in de studio. Hierdoor zijn de foto's puur en authentiek.

Ramon Veelo - Binnenbrand

 

Marcel gaf op creatieve wijze invulling aan mijn ideeën & wensen. Professioneel omdat hij tijdens het hele proces voor ogen had wat het doel van de foto's was en hoe deze gebruikt gingen worden. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met een fantastisch resultaat!

Ingeborgh Arends - HR met LEF

 

Voor ons nieuwe bedrijf -Data Masterminds- zochten we een goede fotograaf die ons kon helpen om een marketing idee creatief vorm te geven. Marcel heeft aan een half woord genoeg om te snappen wat we bedoelen en ons perfect geholpen!

Henk van der Valk - medeoprichter Data Masterminds

 

Smoelt fotografie heeft het gehele design verzorgd voor de single Guitarworld die is opgenomen voor en door leerlingen van Gitaarschool Meppel. Hierbij nam Marcel Dekker op een prettige manier het volledige creatieve proces op zich. Hij kwam langs voor een gesprek en verkende met ons alle wensen die wij hadden voor het ontwerp. Voor ons was het het belangrijkst dat de leerlingen centraal stonden en met die opdracht, tezamen met enkele trefwoorden waaronder 'fris' en 'stoer', maakte Marcel een plan, waarna hij naar de gitaarschool kwam voor een fotoshoot met de leerlingen. De fotosessie verliep ontspannen en vlot en het resultaat overtrof onze verwachtingen! Met behulp van het geschoten beeldmateriaal ontwierp Marcel, in nauwe samenspraak met ons, vervolgens de volledige albumhoes, inclusief boekje en bedrukking van de cd-tjes zelf waarbij hij niet alleen onze wensen volgde maar ook zelf met creatieve ideeën kwam. Zo zette hij niet alleen de leerlingen volop in de spotlights, maar wist hij ook de titel van de song op een geweldige manier te incorporeren in het ontwerp en gaf hij een passende draai aan het logo van de gitaarschool. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige cd waarop docent, leerlingen en hun naasten ongelooflijk trots kunnen zijn!

Melcher de Vries - Gitaarschool Meppel

 

Smoelt fotografie kenmerkt zich door snel handelen, flexibele afspraken en grote deskundigheid. De opdracht om foto's te maken van onze medewerkers met een zelfde uitstraling, belichting en sfeer als door een collega fotograaf gemaakte portretten werd zeer goed opgepakt. Daarmee is Smoelt voor ons een prettig contact die we snel te hulp kunnen roepen voor grote en kleine opdrachten.

R. Arts - Huisarts, Spectrum Medisch Centrum